Брускетта з ковбасою пепероні
СКЛАДОВІ:
– багет 1 штука
– ковбаса 200 гр.
– сир моцарелла 120 гр.
– помідор 2 шт.
– часник 2 зубці
– олія оливкова 30 мл.
– базилік
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Розрізаємо багет уздовж, потім поперек на невеликі скибочки, ставимо в духовку на програму «Гриль». Як тільки хліб підрум’яниться, дістаємо його. Підсмажені боки багета натираємо часником, потім скроплюємо невеликою кількістю оливкової олії.
Нарізаємо сир, помідори і сирокопчену ковбасу. На кожну скибочку хліба викладаємо спочатку ковбасу, сир, потім скибочку помідора, скроплюємо невеликою кількістю оливкової олії, солимо і відправляємо в духовку на режим «Гриль» на 5 хвилин.
Подаємо брускетту з ковбасою пепероні, прикрасивши листком базиліка. Насолоджуйтеся смаком!