Брускетта з ковбасою пепероні

bruschetta-peperoni_08СКЛАДОВІ:

– багет 1 штука 

  – ковбаса 200 гр.

  – сир моцарелла 120 гр.

  – помідор 2 шт.

  – часник 2 зубці

  – олія оливкова 30 мл.

  – базилік

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Розрізаємо багет уздовж, потім поперек на невеликі скибочки, ставимо в духовку на програму «Гриль». Як тільки хліб підрум’яниться, дістаємо його. Підсмажені боки багета натираємо часником, потім скроплюємо невеликою кількістю оливкової олії.

Нарізаємо сир, помідори і сирокопчену ковбасу. На кожну скибочку хліба викладаємо спочатку ковбасу, сир, потім скибочку помідора, скроплюємо невеликою кількістю оливкової олії, солимо і відправляємо в духовку на режим «Гриль» на 5 хвилин.

Подаємо брускетту з ковбасою пепероні, прикрасивши листком базиліка. Насолоджуйтеся смаком!

 

204
Поделиться