Секрети сравжньої італійської піци

Майстри ТМ “Gremio de la Carne” розповідають про секретні інгредієнти для приготування справжньої італійської піци.

1. Оливкова олія з позначкою «Extra virgin» – така класифікація означає найвищу якість.554
2. Борошно для тіста повинна бути також вищого сорту.
3. Морська сіль (дрібного помелу). Справжні італійці готують тільки з натуральної морською сіллю.
4. Особлива увага важливо приділити томатам. Важливо уважно вивчити походження томатів, у власному соку, і вибрати італійського виробника.
5. Моцарелла. Справжня Моцарелла в розсолі, але не твердий сир Моцарелла.
6. Ковбаса. Ви можете вибрати такі преміальні ковбаси від Gremio de la Carne як «Fuet de la Carne» (http://bit.ly/2VKlpSJ) зі свинини іберійських порід, з натуральним мармуровим малюнком на зрізі і чудовим смаком, «Cacciatore» (http: //bit.ly/2KzX2lr) – вишуканий м’ясний делікатес від «Gremio de la Carne», який займає гідне місце в меню практично всіх ресторанів світу. Ковбаса з традиційним смаком сонячної Італії – «Salame Potofino», де добірне м’ясо яловичини найбільш гармонійно поєднується з салом среднезернистого помелу і оттеняется присмаком оригінальних запашних спецій.
7. Основа для правильної італійської піци не готується відразу, після замішування тіста. Для приготування справжнього італійського тесту будуть потрібні живі дріжджі. З такими дріжджами тісто має «підніматися» 24 години.
8. Базилік. Свіжі гілочки базиліка найкраще поєднуються з ароматної піцою.

Gremio de la carne – Maestras obras del chefe.
http://gremio.com.ua

 

916
Поделиться